Creem grups d’acció social i creativa a partir de laboratoris multidisciplinars que sacsegen ments, cossos i realitats.

LABORATORIOS DE LO IMPOSIBLE

 

1

¿Possible o impossible?

Artistes transformador@s i pensador@s comparteixen llenguatges i idees. Activacions que conjuguen pensament i acció per a agitar les mentalitats.

Un viatge exploratori d'activacions que conjuguen pensament i intervenció en l'espai públic per agitar les ments.

IMAGINA

2

Accions Impossibles

Acció a l’espai públic a partir de la creativitat i els reptes de canvi social que mouen els participants. Accions artístiques que sacsegen la realitat

Pura acció en l'espai públic a partir de la creativitat i dels reptes de canvi social que mouen a els i les participants.

PROVA

3

Repte social

L@s participants ideen, conceptualitzen i creen el fil dels seus propis projectes artístics transformadors. Accions artístiques que sacsegen el món.


Els i les participants ideen, conceptualitzen i creen l'inici dels seus propis projectes artístics transformadors.

CONNECTA

 

I després…

El laboratori es converteix en una incubadora de projectes transformadors. Empoderem els Impossibles i els acompanyem per a que es converteixin en una realitat que transformi la realitat. D’aquesta manera apareixen també nous Shakers a la constel·lació.


Nou LAB a l’Espluga de Francolí

Aquest programa va acompanyar persones d'entre 18 i 30 anys a la vivència d'una experiència immersiva durant 4 caps de setmana dels mesos d'octubre i novembre del 2021.

Amb la col·laboració d'artistes i SHAKERS de renom internacional, les participants van experimentar les diferents disciplines artístiques a l'Espluga de Francolí i als voltants.

Aquests creadors van acompanyar el grup en la realització d'una proposta artística per aconseguir canvis al territori.

Bloque de inserción
Añade una URL o un código de inserción. Más información

Nova aula oberta de Receptes Urbanes amb Santiago Cirugeda, arquitecte social

Dins el dret que té la ciutadania a participar en la vida política, emparat fins i tot en diverses lleis autonòmiques de participació i en alguns reglaments de cogestió publicosocial, compartirem algunes experiències on la pràctica arquitectònica ha pogut desenvolupar projectes en col·laboració amb la ciutadania i els agents socials. És el cas, per exemple, del centre sociocomunitari de Cañada Real, on la licitació va quedar deserta dues vegades i finalment Receptes Urbanes va aconseguir construir el centre amb mil dos-cents col·laboradors en només cinc mesos. O la millora dels espais educatius i de relació del Col·legi Trabenco El Pozo, on s'està intervenint actualment amb la comunitat acadèmica, l'AMPA i tots els nens i nenes de cinc a divuit anys. És possible que la ciutadania construeixi els seus equipaments? Com podem intervenir entre tots als espais públics comuns?

 


Bloque de inserción
Añade una URL o un código de inserción. Más información